Privatumo politika

Džiaugiamės, jog esate mūsų klientai ir lankotės mūsų internetiniame puslapyje. Žemiau pateikta privatumo politika reglamentuoja puslapio www.koralu.lt kliento pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus ir tvarką. Jūsų pateikti asmens duomenys mūsų internetiniame puslapyje yra tvarkomi vadovaujantis Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo bei asmens duomenų apsaugą reglamentuojančiuose ir nustatančiuose aktuose numatytomis taisyklėmis.

Bendrosios nuostatos:

Vartotojai, www.koralu.lt puslapyje nurodydami savo savo Asmens duomenis, laikomi susipažinę ir sutinka, kad www.koralu.lt jų duomenis valdys ir tvarkys šioje privatumo politikoje bei LR teisės aktais nustatytais tikslais.

Ši Privatumo politika automatiškai taikoma ir Lankytojams, kurie neprisiregistravę naudojasi puslapiu, tiek, kiek leidžia puslapio naudojimosi taisyklės.

Jūs visada galite kreiptis į puslapio www.koralu.lt valdytoją ir:

-gauti informaciją apie tvarkomus jūsų asmens duomenis;
-pareikalauti ištaisyti neteisingus, neišsamius ar netikslius savo asmens duomenis;
-nesutikti, jog jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais. Jei nesutinkate, prašome kreiptis el. paštu: info@koralu.lt

Taip pat šią informaciją galite keisti savo vartotojo paskyroje.

Mes užtikriname, jog jūsų duomenys nebus perduodami tretiesiems asmenims, išskyrus partnerius, kurių paslaugomis naudojamės jums žinant norėdami įvykdyti jūsų užsakymą. Tai galėtų būti:

-siuntų pristatymo tarnybos: DPD, Venipak, Ziticity, Omniva, Lietuvos paštas;

 

Kokie asmens duomenys tvarkomi

Vardas, pavardė;

kontaktinė informacija: telefono numeris ir adresas;

mokėtojo adresas ir pristatymo adresas;

banko sąskaitos numeris;

prekių ir paslaugų kainos, duomenys, susiję su mokėjimais (pirkimo istorija);

klientų aptarnavimo informacija;

kita informacija, susijusi su klientų apklausomis ir (arba) pasiūlymais.

Kokiu tikslu tvarkomi asmens duomenys

Asmens duomenys tvarkomi siekiant sudaryti sutartį su klientu.

Asmeniniai duomenys naudojami klientų užsakymų tvarkymui ir prekių pristatymui. 
Pirkimo istorijos duomenys (pirkimo data, prekės, kiekis, kliento duomenys) naudojami įsigytų prekių ir paslaugų apžvalgai bei klientų pageidavimų analizei. 
Banko sąskaitos numeris naudojamas pinigų klientui grąžinimui 
Asmeniniai duomenys, pvz. el. pašto adresas, telefono numeris ir kliento vardas, pavarde apdorojami, siekiant išspręsti visus su prekių ar paslaugų teikimu susijusius klausimus klientų aptarnavimui.

ASMENS DUOMENŲ TEIKIMAS

www.koralu.lt įsipareigoja laikytis konfidencialumo pareigos duomenų subjektų atžvilgiu. Asmens duomenys gali būti atskleisti trečiosioms šalims tik tada, jeigu to reikia sutarčiai duomenų subjekto naudai sudaryti ir vykdyti, arba dėl kitų teisėtų priežasčių.

www.koralu.lt gali pateikti asmens duomenis savo duomenų tvarkytojams, kurie teikia Įmonei paslaugas ir tvarko asmens duomenis Įmonės vardu. Duomenų tvarkytojai turi teisę tvarkyti asmens duomenis tik pagal www.koralu.lt nurodymus ir tik ta apimtimi, kiek tai yra būtina siekiant tinkamai vykdyti sutartyje nustatytus įsipareigojimus. Įmonė pasitelkia tik tuos duomenų tvarkytojus, kurie pakankamai užtikrina, kad tinkamos techninės ir organizacinės priemonės bus įgyvendintos tokiu būdu, kad duomenų tvarkymas atitiktų Reglamento reikalavimus ir būtų užtikrinta duomenų subjekto teisių apsauga.

www.koralu.lt taip pat gali teikti asmens duomenis atsakydama į teismo arba valstybinių institucijų prašymus ta apimtimi, kiek tai būtina siekiant tinkamai vykdyti galiojančius teisės aktus ir valstybinių institucijų nurodymus.

www.koralu.lt garantuoja, kad asmens duomenys nebus nei pardavinėjami, nei nuomojami tretiesiems asmenims.

Pirkti internetinėje parduotuvėje www.koralu.lt 

Išsirinkite patikusią prekę, spauskite prekės puslapyje esantį mygtuką “Į krepšelį“.

Jei norite išsirinkti daugiau prekių, galite toliau naršyti po parduotuvę – pasirinkta prekė liks „Krepšelio“ atmintyje. Minėtą veiksmą atlikite su visomis, toliau pasirinktomis prekėmis.

Kai išsirinksite visas norimas prekes, spauskite mygtuką “Krepšelis”. Šiame puslapyje galėsite peržiūrėti išsirinktų prekių sąrašą ir pakoreguoti užsakymą (padidinti pasirinktų prekių kiekį arba kai kurių atsisakyti).

Tada spauskite mygtuką „Pirkti pasirinktas prekes“. Pateksite į „Prisijungimo“ langą, kur galėsite prisijungti (jei esate registruotas vartotojas ir turite prisijungimo slaptažodį) arba pirkti be registracijos.

Rekvizitai

Rita Tiaškevičienė

Individualios veiklos pažymos Nr. 945269

Adresas Sausio 13-osios g. 2, Vilnius LT-04343

Koralų grožio namai

2020 © Visos teisės saugomos. Svetainių kūrimas